Ray Tec Logo

Loodgieter & verwarming

Vocht- en ventilatieinspectie

Ray-Tec voert inspecties uit bij particulieren indien er sprake is van vocht- en ventilatieproblemen. Op basis van onze inspectie kunnen wij aangeven wat de oorzaak is van het mogelijke vocht- of ventilatieprobleem. De inspecties voeren wij uit op verzoek van makelaars bij de aankoop van een woning, maar ook bij de oplevering van een nieuwe CV ketel of mechanische ventilatie waarbij problemen zijn ontstaan. Op basis van onze informatie wordt voor u duidelijk waar de vocht- of ventilatieproblemen vandaan komen. 

Ray Tec Vocht Schimmel

Inspectie leidingen en buizen

Ray-Tec verzorgt inspectiewerk aan leidingen en buizen. Wij voeren inspecties uit voor grotere verbouwingsprojecten, maar ook bij particulieren die voor een keuze staan voor de aanschaf van een nieuwe CV ketel, nieuwe vloerverwarming of een nieuwe mechanische ventilatie. Op basis van onze informatie over de stand van het leidingen en buizensysteem kunt u een heldere beslissing nemen over wel of niet investeren in een nieuwe infrastractuur van leidingen en buizen. 

Ray Tec Leiding Inspectie

Eindinspectie

Ray-Tec verzorgt inspectiewerk voor opgeleverde nieuwbouwprojecten. Voor diverse projectontwikkelaars verzorgen wij de eindinspectie van opgeleverde werken van projecten voor de installatie van CV ketels en andere energieinfrastructuren. Heeft u als particulier een nieuwe CV ketel of een ander energieproduct laten installeren en u bent niet tevreden? Wij kunnen onafhankelijk advies geven over de oplevering. 

1

Vakkundige inspectie

Ons team voert vakkundige inspecties uit naar vocht- en venitlatieproblemen, geinstalleerde CV ketels en warmte- en waterinstallaties.

2

Probleemoplossend vermogen

Door onze jarenlange vakkennis zijn wij in staat om probleemoplossende inspecties uit te voeren. Wij zijn zeer ervaren in warmte- en vochtproblematieken. 

3

Energiebesparend advies

De basis van onze inspectie is het voorkomen van toekomstige vocht- en ventilatieproblemen te voorkomen. Rekening houdend met energie- en kostenbesparende elementen.