Ray Tec Logo

Loodgieter & verwarming

Loodgieter advies Westland Naaldwijk

Als particulier of als ondernemer kunt u ons benaderen voor algemeen advies over werkzaamheden die te maken hebben met warmte- en watervoorzieningen in uw woning of kantoorpand. Op locatie adviseren wij u graag over de mogelijkheden die er zijn om effectiever om te gaan met warmte- en waterwinning. Vanzelfsprekend nemen wij ook met u door hoe u u eventueel energiebesparend te werk kunt gaan. Onze adviezen zijn er op gericht om u bekend te maken met de huidige mogelijkheden in onze branche. 

Ray Tec Remeha Plintverwarming

Aankoopbegeleiding

Wij werken samen met een groot aantal leveranciers. Ons netwerk bestaat uit leveranciers voor houtkachels met CV wisselaars, CV ketels, zonneboilers, zonnepanelen systemen voor vloerverwarming en leveranciers voor de totaalinrichting van badkamers. Op basis van uw wensen en ons advies begeleiden wij u bij de aankoop van de juiste installatie, apparatuur en onderdelen. Wij zijn bekend met de producten en leveren maatwerk per installatie, apparatuur of onderdeel. Kortom: Een betrouwbare en vertrouwde adviseur en installateur. 

Ray Tec Zonnepanelen Nieuwbouw

Ontwikkelingen

Binnen onze branche zijn er snelle ontwikkelingen op duurzaamheid van installaties en apparatuur alsmede energiebesparende oplossingen. Ons team is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij diverse leveranciers. In onze adviesgesprekken laten wij u dan ook de laatste ontwikkelingen u graag zien. 

1

Gericht advies

Ons advies is gericht op uw wensen. Onze adviseur laat op basis van uw wensen de mogelijkheden zien. Altijd actuele informatie. 

2

Budget gericht

Wij werken budget gericht. Dit betekent dat wij voor u de wensen en mogelijkheden combineren tot een oplossing binnen uw budget.  

3

A-kwaliteit & veiligheid

Wij werken alleen met leveranciers met A-kwaliteit installaties, apparatuur en onderdelen. Veiligheid in en rond uw woning of kantoorpand is ons uitgangspunt.