Ray Tec Logo

Loodgieter & verwarming

Bent u het ook zo zat?

Constant dat ontkalken van allerlei apparatuur in uw huis. Overal in uw woning staan huishoudelijke apparaten die te maken hebben met kalk. Voor bijna iedereen is het ondoenlijk om de huishoudelijke apparaten in de badkamer en de keuken te ontkalken. Het team van Ray-Tec heeft de oplossing!

Wat doet hard water precies?

Hard water is bovengemiddeld kalkhoudend water en leidt tot schadelijke effecten in huis door de kalkaanslag. U kent het van de witte aanslag op uw badkameraccessoires en rond de leidingen naar uw huishoudelijke apparatuur. Kalk in het water is niet schadelijk voor uw gezondheid. Als u geen maatregelen neemt tegen hard water / kalkhoudend water dan heeft dit helaas negatieve gevolgen.

  • overbodig veel kalkaanslag aan leidingen en apparatuur
  • verlies van rendement van CV ketels en boilers
  • toename energiekosten door mindere prestaties apparatuur
  • sneller defecten van huishoudelijke apparatuur
  • hoge kans op verstoppingen in waterleidingen
  • neerslag op tegelwerken en badkamer, keuken en toiletaccessoires
  • kosten voor schoonmaakproducten / antikalkproducten
  • minder waterdoorvoer
  • kans op huidproblemen

Bespaar tot wel 75% aan kosten

Wij leveren en installeren zogenaamde waterontharders. De oplossing voor kalkproblemen. Wij installeren op een centraal punt een zogenaamde ontkalkingsunit ofwel een waterontharder. Deze waterontharder zorgt voor een constante stroom aan zacht water in uw gehele woning. Uw CV ketel, uw wasmachine, vaatwasmachine en andere huishoudelijke apparatuur worden ontzien van kalk. Op middellange termijn bespaart u met onze waterontharders tot wel 75% aan directe en indirecte kosten.

Meer weten over onze waterontharders?

Ons team kan u adviseren over de waterhardheid in uw omgeving. Op basis van deze informatie kunnen wij u de juiste waterontharder aanbevelen en komen deze bij u installeren. Gegarandeerd voordelige installatietarieven. 

Simpel energiekosten besparen

De aanschaf en installatie is een eerste kleine stap om direct te besparen op energiekosten. De kosten voor de waterontharder en de installatie zijn voordelig. Het is al een eerste stap om kennis te maken met energiebesparing. U kunt tijdens de installatie van de waterontharder in uw woning direct om advies vragen voor verder besparende maatregelen voor uw CV ketel en andere producten en diensten die wij leveren. 

Wist u dat er al honderden huishoudens voor u zijn geweest met de aanschaf van een waterontharder?