Ray Tec Logo

Loodgieter & verwarming

Preventief. Doen!

Het onderhoud aan uw CV ketel is enorm belangrijk. Vuil en stof zijn belangrijke factoren om jaarlijks uw CV ketel te controleren. Bij een preventieve periodieke controle gaan wij uw gehele woning controleren op de werking van de CV ketel. Ook lopen wij alle radiatoren na, vullen indien nodig bij en controleren uw thermostaat op de werking en of de instellingen nog actueel zijn. 

 

Ketel Doorsnede

Hoe wij werken?

U ontvangt van ons een onderhoudsoverzicht alsmede een advies over de stand van zaken van de warmtevoorziening van uw woning of bedrijfspan. Daarnaast vullen wij ons overzicht aan met tips, trucs en de nieuwste ontwikkelingen binnen onze branche over energie- en kostenbesparende oplossingen. Ons advies is om jaarlijks onderhoud uit te laten voeren aan uw CV ketel. 

 

Ketel Doorsnede Remeha

Gewoon uitleggen. 

Energiebesparend werken gaat samen met de nieuwste technieken en snufjes. In huis is uw thermostaat een kleine computer. Ons team zorgt er voor dat u helemaal op de hoogte bent van de werking van uw apparatuur, zoals uw thermostaat. Wij nemen ruim de tijd om u alles uit te leggen. 

Neem eens telefonisch contact met ons op en ervaar onze klantvriendelijkheid. 

 

1

Afspraak = afspraak

Als wij met u een afspraak maken, dan komen we die ook na. Stipt op tijd. Dus niet van die vage dag-deel-afspraken. 

2

Actuele kennis

Ons team heeft de meest actuele kennis voorhanden om uw CV ketel en andere apparatuur goed te kunnen onderhouden. 

3

Duidelijke offerte

Alles wat wij voor u doen, schrijven we op. U ontvangt van ons duidelijke en overzichtelijke offertes met een toelichting.