Ray Tec Logo

Loodgieter & verwarming

Wij komen er aan! 

Heeft u te maken met storingen, een lekkage of uw energie leverende apparatuur als een CV ketel, zonneboiler, houtkachel werken niet optimaal of zelfs helemaal niet meer? Dan kunt u direct contact opnemen met ons team. Aan de hand van een eerste telefonische gesprek proberen wij samen met u de problemen in beeld te brengen. Vanzelfsprekend komen wij voor acute problemen direct langs om ze te verhelpen. 

 

Ray Tec Lekkage

Onderdelen

Het kan zijn dat wij via de telefoon al voor een tijdelijke oplossing kunnen zorgen. Aan de hand van het telefonisch gesprek maken wij samen met u vervolgafspraken om eventuele problemen de eerst volgende werkdag direct te verhelpen. Het kan namelijk zijn dat wij eerst onderdelen moeten bestellen alvorens het probleem op te lossen. De basisonderdelen hebben wij voorradig. 

Ray Tec Loodgieter

Ouderenservice

Wij hebben een speciale ouderenservice. Vaak genoeg zijn ouderen afhankelijk van de inzet en tijd van eigen kinderen. Ons team werkt al jaren via een constructie van een ouderenservice. Bij eventuele calamiteiten zijn wij een betrouwbare partner voor kinderen om bij ouderen thuis zorg te dragen voor het herstel van water- en warmtewinning. Vanzelfsprekend maken wij eerst kennis voor een laagdrempelig toekomstig contact. 

1

Direct actie

Wij beseffen hoe het vervelend kan zijn om in de kou of zonder water te zitten. Binnen onze mogelijkheden nemen wij direct actie voor u. 

2

Voordelige tarieven

Wij hanteren voordelige tarieven. Zowel in voorrijdkosten als bij overige werkzaamheden. Ook onderdelen zijn bij ons zeer voordelig. 

3

Garanties

Als wij bij u storingen hebben verholpen, ook dan kunt u zeker zijn van ons werk. Wij garanderen dat het werk altijd optimaal binnen onze mogelijkheden wordt uitgevoerd.